2018-11-15 14:06:22• hírek • Bede Emőke

Biciklist gázoltak a körforgalomban

Súlyos sérüléseket szenvedett szerdán egy idős kerékpáros, akit az egyik szatmári körforgalomban gázoltak el –tájékoztat közleményében a rendőrség.

A balesetre a Prahova, Dariu Pop és Inaului utcák kereszteződésében került sor. Mint írják, egy 36 éves szatmári férfi nem volt kellően figyelmes sávváltás közben, emiatt elgázolta a körforgalomban szabályosan közlekedő 69 éves kerékpárost. Az idős férfi súlyos sérüléseket szerzett, emiatt azonnali kórházi kezelésre szorult. A sofőrt megfújatták, az alkoholszondás vizsgálat eredménye végül negatív lett. Az ügyben gondatlanságból elkövetett testi sértés miatt indítottak eljárást.
 

Ugyancsak szerdán, Aranyosmeggyes területén egy 52 éves sofőr bukott le a rendőrségi ellenőrzés során. Leheletében 0,43 mg/l alkoholkoncentrációt mért a szonda, de pontosabb eredmények érdekében a kórházban egy vérvizsgálatnak is alávetették. Ellene ittas vezetés miatt indult eljárás. A nap végére összesen 70 bírságot róttak ki a szabálytalankodó sofőrökre, ezek összértéke eléri a 13 700 lejt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: